31 Jan 2017

Bismillah.

Adik dah masuk hari ke 8.

Alhamdulillah.

Sekarang pun dah boleh biasakan dengan rutin baru ni. Ayah jaga mak pantang dan anak anak yang dah besar.

Hari ni last day cuti sekolah esok dah start rutin baru pulak.

Semoga besar hikmah untuk kami sekeluarga.

Sementara anak anak yang lain bermain (bergaduh) ayah layan anak dara dia.

Maka tamatlah bulan yang bermakna untuk ibu — Januari.

.

Jumpa lagi tahun depan kalau masih ada nyawanya.

.

Dah 6 hari anak anak bersama ibu berpantang dan ayah yang super busy dengan kerja rumah dan jaga orang baru lepas bersalin, we come to the conclusion that hanak hanak ibu memang tak boleh melekat kat rumah. Setiap hari kena keluar alir energi pada alam.

.

Dengan itu, mereka lebih stabil. Sekian

Latihan untuk Aliff naik basikal 2 roda

Semalam sempat curi masa petang ke taman cabaran sat. Dah selalu sangat mandi kolam kan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s